Pagina's

zaterdag 10 maart 2012

Druk loeren...

Ik heb het druk. Druk met de laatste loodjes voor het aprilnummer van het AHV VISSEN magazine. Het wordt echt een leuk blad met zeer diverse verhalen. Maar het is wel even een paar weken bikkelen, veel redigeren, foto’s maken en bekijken en afkeuren, nog meer redigeren, indelen en nog meer redigeren. Ontzettend leuk maar het kost wel vistijd. Toch nog even een paar uurtjes op pad geweest met Boudewijn voor een rondje loeren.


We zetten hoog in. Dat betekent dat we gaan kijken op plekken waar de vis eigenlijk nog helemaal niet hoort te zijn. Ondiepe sloten en vaartjes op enige afstand van het grote water. En inderdaad, we zien geen moer. Niet eens een ijsvogel! Boudewijn spot nog wel een specht maar die lusten geen boilies.

Toch een handje mee voor 'je kan niet weten'...


Loeren, loeren, loeren en af en toe een fotootje...


Eindelijk gelukt!

Nog een paar daagjes en dan gaat het gas er weer op, dan gaat er een paar weken hard gevist worden. Be prepared! Poets je leesbril maar vast op. Tot die tijd: Vis hard, keihard!

5 opmerkingen:

  1. Ik ben blij te zien dat je ook op je blog de "commerz" niet schuwt, vissen is leuk maar er moet wel gegeten worden. Wanneer in april komt je werk uit? Dan zal ik 'n bezoek aan de ako op de planner zetten. Tot dan wens ik je veel vis en veel plezier "~)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb er zin in! Hoop dat je gaat knallen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie plaat van die zwaan! En alleen bij het zien van de boilies ruik ik de geur van instant 8 al! Daar heb ik vorig jaar aardig wat vissen mee op de kant gekregen!

    Groeten Jordy.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nice!!! Gisteren heb ik ook een rondje gereden in en om het gestoorde Noord en een paar uurtjes wezen loeren. Door het mooie weer kon ik het niet laten om de penhengel mee te nemen. Geen natte onthaakmat helaas, maar wel interessante plekken gevonden.

    Succes met alle drukke bezigheden en zo af en toe wat uurtjes aan de waterkant!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Seb: Eerst vissen, dat boek komt wel weer...
    @Dennis: KNAL! :)
    @Amsterdam CarpTeam: Ja, is een malle bal maar ik heb er wel vertrouwen in. Beetje zoetig, beetje vissig. Een beetje Rivella-balletje zeg maar...
    @Tsak: Check het verslag hierboven maar... Mijn matje was weer nat, jiehaa!

    BeantwoordenVerwijderen