Pagina's

woensdag 21 maart 2012

Van alles wat...

Dit wordt een beetje rommelverslagje. Er is best veel te melden maar gevangen is er niet. Kort maar krachtig met twee fotootjes. Meer kan ik er niet van maken.


Morgen mag ik van 12.00 tot 22.00 uur op de Visma staan. In dienst van het PeuterFonds, die prachtige Stichting die nu al ruim drie jaar sportvisevenementen organiseert voor kinderen met gezondheidsproblemen in Nederland. Morgen dus niet vissen! Vandaag wel, gisteren ook.

Gisterenavond een Lijkengangetje gepakt met Ole. Na het grote succes van zondag verwachtten wij er veel van maar helaas, het bleef rustig. Misschien maar goed ook, anders gaat de sjeu er te snel af. Misschien dat ik vrijdagochtend vroeg een paar uurtjes pak en anders gewoon weer zondag.

Lekker bakkie koffie aan de Lijkengang...

Vandaag met Boudewijn op pad. Gewoon 4 uurtjes op een paaislootje zitten hengelen. Natuurlijk is het nog veel te vroeg voor de paai maar er woont ook een residente populatie. Die had er vandaag geen zin in. Wel een lekker rood bekkie opgelopen in dat fijne zonnetje. Ook belangrijk.

De roerloze hengel vandaag...

3 opmerkingen:

  1. 't is natuurlijk anders voor een visser maar jonge wat 'n mooie foto van je hengel. Veel goede zaken gewenst morgen met het Peuterfonds en hopelijk heb je van 't weekend weer beet !~)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Seb: Alles komt recht beste vrind. Vis of geen vis. Uiteindelijk gaat het om de toekomst en daar mag ik morgen weer aan bijdragen. Hoe mooi is dat?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toch ff lekker weer eruit geweest!
    Altijd goed!

    BeantwoordenVerwijderen