Pagina's

dinsdag 11 september 2012

AHV VISSEN magazine september 2012

Morgen, uiterlijk overmorgen, valt de september-editie van het AHV VISSEN magazine op de mat bij de AHV-leden. Zoals altijd kan het hele blad ook nu weer digitaal worden gelezen. Daarvoor klik je HIER, veel leesplezier, het is een leuk blad geworden al zeg ik het zelf! Klik door voor het voorwoord.


Beste leden,

Voor u ligt de september editie van het AHV VISSEN magazine. De tijd van de dikke snoeken en dito voorns, breekt weer aan. Vriend karper begint alweer te schransen, om alvast wat reserves op te bouwen voor de aanstaande winter, en menig beetverklikker zal van zich laten horen. De herfst is dé tijd om je persoonlijk record aan te scherpen.

Deze keer is er extra veel aandacht voor viswedstrijden in Amsterdam. Zo is er het verslag van het AHV Jeugdkampioenschap en laten we in een ander verslag zien dat de oudjes het vissen nog lang niet verleerd zijn.

Dit najaar staan er twee grote karperwedstrijden op het programma. Eind september vindt er over alle AHV-wateren een open spiegelkarperwedstrijd plaats waarbij de deelname gratis is. Er zijn wel prijzen te winnen maar het verkrijgen van informatie over het huidige spiegelkarperbestand staat voorop. Eind oktober kunnen de onderlijnen in de Nieuwe Meer te water. Hier wordt gestreden voor grote prijzen. Lees meer over beide wedstrijden elders in dit magazine.

Daarnaast gaan we op bezoek bij Hengelsport Willem en bij Albatros, gaan we ‘Terug naar af’ door de grachten te belagen met een simpel hengeltje en bereidt Boudewijn Margadant ons vast voor op het komende snoekgeweld.

Ik wens u allen veel lees- én visplezier!

Rolf Bouman, hoofdredacteur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten