Pagina's

maandag 31 oktober 2011

Morgen maggen we weer...

Morgenochtend (dinsdag dus) ben ik van plan om uiterlijk om 7 uur in te liggen voor een minisessie van 5 uurtjes. En van die sessie ga ik online verslag doen in de reactie-box van dit topic. Gezien de resultaten van de laatste week, verwacht ik er niet veel van maar je kan niet weten. Dusssss.... Als je het leuk vindt.... Vis dan met me mee vanachter je bureau!

15 opmerkingen:

  1. Haha, 5.18 is een beetje te vroeg. Maar nu ligt alles scherp, wind is naar het oosten gedraaid. Here goes nothing. Tot straks.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, ik geniet me suf Rob, moet oppassen dat ik mijn lachspieren niet kneus. Enfin, Andres (covergirl RedLepelBaits) zit een km naar links ook gezellig te blanken. Afgelopen week ontving ik een reeks aan berichten over series dikke vissen op mij bekende wateren. En dus zit ik hier. Omdat lastig leuk is.... Volhouden maar. Het is hier wel prachtig overigens. Net een ijsfukker op m'n hengel en buizerd die op m'n pluutje scheet. Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nooit weg een buizende buizerd in de buurt.
    Dat moet wel geluk brengen.

    S6 en vang ze

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Drie uur down, twee to go. Shalalie shalala, wanneer gaat-ie nou een keer? Ik ga nog maar een keer in het water spugen. De hele trucendoos gaat open....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een kilometer naar links..............tralalie tralala!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je moet die vis wel eerst landen Andres voordat je 'm telt... Hoeba hoeba hop. Enfin, de blank is een feit, uithuilen en opnieuw beginnen. Ciao!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik land al genoeg,al is het wel op vliegvelden.Goed,meeuwen,zonnetje,kabbeltje. Ik zing het nog 2 uurtjes uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo, ben weer in da house. Heb een lekker ochtendje blanken in ziekenhuis erop zitten. Overigens wel veel karper gezien daar! In de vijver... Bel je zo. Die dikke, dunne en lange moeten eruit komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Rolf, wat een puikte dat je weer aan het bloggeren bent geslagen. Dat meevissen van achter die sjit pc in het kloterige Almere bevalt me prima...hoewel ik liever zelf aan Lac du Vette had gezeten...! Maar goed, het bekende verhaal van werken,in de file staan, en hard meehollen in de rat race speelt mij parten. Dat zuigt hem.... Leuk om ook via dit blog in iedere geval de ruksessies te kunnen volgen. Groeten en fuck the shit ! Pitnhurr

    BeantwoordenVerwijderen
  10. gerard van ewijk1 november 2011 om 18:48

    Top mannn weer eens van je te kunnen lezen , jammergenoeg zien we elkaar te weinig zal toch eens verandering in moeten komen vriend!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. @Peter: Bekend verhaal? Klinkt mij totaal niet bekend, meer als horror! Ga jij maar geld verdienen en laat het leven maar aan echte kerels over. (PS: Heb je wel uitgeklokt?)
    @Gerard: Tja, er heerst een vloek op ons gezellig samenhengelenideetje. Fuk dat, eens komt alles goed :))

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Met mijn te weinig geprezen vis kennis -ik vis helemaal niet naar complimentjes- weet ik wel waarom je blankt, denk nou 's ff logies na man, wat doe je om die tijd van de dag ? Ik slaap dan in elk geval, net als de rest van de wereld...

    BeantwoordenVerwijderen