Pagina's

donderdag 23 mei 2013

Wintervissen in de zomer...

Eindelijk weer eens naar het grote, wijde nat. En dan NAT met hoofdletters. Het regende en ik zat half in het water. Maar er werd gevangen! Helemaal niets bijzonders maar tegelijkertijd ook weer wel. Een vis vangen op de Zoete Zee is iedere keer weer een feestje. Check het verslag en het filmpje...
 


Mijn 'pleasure-dome'...
 
 Grootwater-minischub!
 
Hieronder het filmpje, gefilmd met mijn telefoon, beetje rommelig maar het geeft wel de sfeer juist weer! Veel ECHT kijkplezier! :)


11 opmerkingen:

 1. Hé die stek herken ik! Je moet ook wel die rietstengels wegshoppen he...

  Wel tof dat Boudewijn weer klaar staat om te filmen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ondanks al dat lekkage van bovenaf....lekker hoor!!!
  het is u gegund

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Timon: Jouw plek zeker, vuile claimerd die je me er wel niet bent! ;)
  @Sergei: Cheers, vandaag even terug en pijn geleden, volle bak hagel op m'n pan en m'n poten bijna doodgevroren. Leuk hoor, dat hengelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk filmpje Rolf en een mooie karper. Echt een natte droom:)

  Groet, Björn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n kleine afwijking maakt zo'n karper gedenkwaardig. Ondanks dat het geen buffel was wel een ouwe taaie of nie? Wordt niet alles klam zo op en in het water? Je voeten blijven wel lekker warm aangezien temp boven het water lager is ;-) fijne zomer verders.

  Grtx, FER

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal top Rolf! Ik snap (denk ik) precies het waarom… de plek, de uitdaging, het unieke, de vrijheid etc. Niet met de meute mee, niet je kop gek laten maken door de media, maar je eigen plan trekken. Ik heb genoten van je filmpje en alsjeblieft, laat het een beetje rommelig blijven… als ik een speelfilm wil zien ga ik wel naar de bioscoop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk filmpje! De beleving spat van het beeldscherm af!
  Die 1e run, was dat geen zes-pak die door je lijn dreef?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Bjorn: Haha, natter dan dat wordt het niet!
  @FER: Ouwe taaie, jonge taaie... Voor mij gewoon een zeer welkome vis. Had ook inderdaad gewoon een dertiger kunnen zijn. Dat is het mooie van de plek. Jij ook een fijne zomer nog! Smeer je goed in!
  @Koen: Thanks gap! Iets anders effe, weet je nog die vos van laatst? Die zag ik vandaag weer! En ik heb 'm gefilmd, echt TE vet! Stond op een gegeven moment 5 meter van 'm af, zag de kleur in z'n ogen! Zal wel iets in elkaar bakken binnenkort.
  @Dres: Thanks ouwe knollenrammerd! Was helaas geen 6-pack... Echt jammer! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een vet filmpje! Super genoten ervan. Kloten met je gsm en dan een run krijgen. Tot twee keer aan toe. Je kan in ieder geval wel mikken. Gelukkig maar, want anders hadden we geen film gehad ;) Oeh, maar wat gaaf zo tussen het riet zitten. Nou ok... 't was meer drijven denk.

  P.s.: We want more ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tof, rauw filmpje geworden op een rauwe, toffe plek! Helaas nog geen reacties op je eigen van riet gevlochten onthaakmat gehad ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Niet groot... Maar het lijkt wel een echte polderknaller!! Gefeliciteerd.

  Rolf en Boudewijn..mijn complimenten voor het filmpje. Ik heb genoten !

  Groet,
  Dale

  BeantwoordenVerwijderen