Pagina's

woensdag 28 september 2011

543

Het is vandaag precies 543 dagen geleden dat ik na 7 jaar intensief webloggen de stekker uit mijn website trok. Het was mooi, het was af. Nu, 543 dagen later dus, ga ik gewoon heel stiekempjes nog een poging wagen. Ik vertel het lekker aan niemand. Erg benieuwd of ik ├╝berhaupt gevonden word. De rode lijn in dit blog is natuurlijk vissen maar voorts wil ik graag verhalen over de zin van het leven, het nieuws van de dag, tieten en andere zaken die echt belangrijk zijn. Tot zover de inleiding.

Om af te trappen neem ik je mee naar een avontuurtje van hedenmorgen. Ik heb er zin in…

Ik heb weinig te klagen gehad deze zomer. Terwijl Nederland zachtjes verzoop zat ik met mijn strakke bips in de tropen. Van half mei tot half augustus deed ik de LOI-cursus ‘hoe word ik een neger in 3 maanden’ en slaagde glansrijk. Maar goed, na een maandje Nederlands prutweer was ik er eigenlijk wel weer klaar mee. Maar dan vandaag! Na een iets te wilde voetbalavond waarbij Ajax ouderwets werd afgeslacht door onze Spaanse vrienden (blerk) ging vanochtend om 6 uur het wekkertje. Het volgende uur verliep als in een trance en eenmaal bij het water aangekomen bleek ik nog niet helemaal wakker. Ik gooide mijn stoel in het water en ging op mijn hengels zitten. Na een kort edoch stevig gesprek waarbij enige harde woorden niet geschuwd werden, lag uiteindelijk om 7.30 alles in en kon het grote ontkateren beginnen.

Lekker rottend in een prima zonnetje prees ik mezelf gelukkig dat er geen ruk gebeurde. Geen gezeur met opstaan om weer eens een dikke vis te moeten landen. Gewoon heel veel saffies en een jug met veuls te sterke koffie die mijn toch al zo gekneusde lever verder de vernieling in dreigde te helpen. Maar ik had plezier. En het uitzicht op het brede wijd recht voor mijn neus deed me alsmaar beter voelen. Op het moment dat ik mezelf een hoentje verklaarde was het alweer de hoogste tijd om in te pakken, dik 4 uur geblankt. Ha! Ik ben het nog niet verleerd dus…

En dan wil ik graag besluiten met de volgende wijze spreuk:

3 opmerkingen:

  1. IIIJJAAAHHHOOOORRRRR, DAAR ISTIE WEEER

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, je bent ontmaskert hoor :) Eindelijk, nadeelis wel dat ik nu al je blogs van voor af aan moet afwerken. Ben ik verdomme een tijd zoet mee.

    BeantwoordenVerwijderen